Ακαρνανικά Νέα

Πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας προχώρησε στην τοποθέτηση μπάρων στις εισόδους της παραλίας, έτσι ώστε να σταματάει τις απογευματινές και βραδινές ώρες η διέλευση των οχημάτων από την παραλιακή λεωφόρο της πόλης μας.

Αυτό άλλωστε γίνεται κατά κόρον σε όλες τις πολιτισμένες πόλεις του κόσμου και σε πολλές μάλιστα γίνεται και κατά την διάρκεια του χειμώνα και όχι μόνο το καλοκαίρι…

Αλλά ας αφήσουμε τις …πολιτισμένες πόλεις όπου κατοικούν πολιτισμένοι κάτοικοι και ας έρθουμε στην Βονιτσούλα που κάποιοι που μόνο μυαλό δεν έχουν μέσα στο κεφάλι τους αποφάσισαν γιατί προφανώς δεν τους άρεσαν οι μπάρες να τις σπάσουν!!!

Στις φωτό βλέπετε τις μπάρες που είχαν τοποθετηθεί στην μία είσοδο της παραλίας. Και για να σας λύσω την απορία, την ίδια ακριβώς εικόνα παρουσιάζουν και οι μπάρες που είχαν τοποθετηθεί και από την μεριά του πάρκινγκ στης παραλίας. Ναι και αυτές τις σπάσανε… Μην κάνουνε μισές δουλειές…

Οι μπάρες φίλες και φίλοι είναι πληρωμένες από όλους εμάς που πληρώνουμε Δημοτικά Τέλη. Όλοι εμείς λοιπόν θα πρέπει να απαιτήσουμε από την Δημοτική Αρχή να εντοπίσει τους δράστες και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που ορίζει ο Νόμος.

Η Φθορά Δημόσιας Περιουσίας αν δεν κάνω λάθος είναι ποινικό αδίκημα και διώκεται από τον Νόμο.

Υ.Γ.: Ελπίζω όποιος ή όποια ή όποιοι κάνανε αυτή την ηλιθιότητα να μην έχουν βάλει στο μάτι και την ελιά που έχει τοποθετηθεί στην παραλία, εκεί που είχε γίνει η υποδομή αρχικά για την κατασκευή συντριβανιού,  και ξυπνήσουμε μία ωραία πρωία και την βρούμε ξεριζωμένη!!!