Ακαρνανικά Νέα

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Νίνα Στογιάνοβιτς στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε άνετα με 2-0 (6-1, 6-2) της Σέρβας τενίστριας (Νο. 90 στον κόσμο) και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στη Νίνα Στογιάνοβιτς και φρόντισε να το επιβεβαιώσει περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ισοπέδωσε την αντίπαλο της και δεν της άφησε κανένα περιθώριο σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η Μαρία Σάκκαρη υπερασπίστηκε με άνεση όλα τα σερβίς γκέιμ της, έσπασε ουκ ολίγες φορές το σερβίς της αντιπάλου της κι έφτασε δια περιπάτου στη νίκη, δίχως να ιδρώσει ιδιαίτερα.

Η Μαρία Σάκκαρη περιμένει πλέον να μάθει την αντίπαλο της στη φάση των “16”, η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι Ελίνα Σβιτολίνα – Άιλα Τομγιάνοβιτς. Η πρώτη είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, ωστόσο η κολλητή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

newsit.gr