Ακαρνανικά Νέα

Σε αποκατάσταση πολλών και δύσκολων βλαβών που βρίσκονταν επι μεγάλο χρονικό διάστημα (άνω του 1 έτους ) και αναδείχτηκαν με την αύξηση της κατανάλωσης προχώρησε ο Δήμος Ακτιου Βονιτσας στην τοπική κοινότητα Μοναστηρακίου .

Οι βλάβες ήταν δύσκολο να εντοπίστουν ακόμα και με ειδικά μηχανήματα που ήρθαν για το σκοπό αυτό , με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλα και σημαντικά προβλήματα στην υδροδότηση του Μοναστηρακίου για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Επισκευάστηκαν 8 βλάβες με αποτέλεσμα τον περιορισμό της απώλειας νερού κατά 50 κυβικά μέτρα ανά ώρα . Παρά τις ζημιές που υπέστησαν και τα δυο JCB του δήμου , οι εργασιες ολοκληρώθηκαν .

Τις επισκευές επέβλεψε ο Δημαρχος και ήταν παρών καθόλη την διάρκεια τους μέχρι το τέλος των εργασιών . Ο Δημαρχος ευχαρίστησε τους υδραυλικούς του δήμου , τους χειριστές του δήμου , και τους ιδιώτες για την ακούραστη και Κυριακάτικη εργασία τους για την επίλυση του προβλήματος .

Θα συνεχίσουμε μέχρι την πλήρη επισκευή όλων των γνωστών βλάβων! Ζητάμε την κατανόηση των όλων δημοτών και τον περιορισμό της κατανάλωσης νερού λόγου μεγάλου προβλήματος λειψυδρίας .