Ακαρνανικά Νέα

Στην Βόνιτσα και στην Πάλαιρο βρέθηκε την Δευτέρα 28 Αυγούστου το απόγευμα ο Περιφερειαρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης οπου και μίλησε στον κόσμο που έσπευσε να τον δει από κοντά και να τον ακούσει.

Ο κύριος Φαρμάκης επισκέφτηκε την πόλη μας στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ήδη ξεκινήσει ενόψει των αυτοδιοικητικων εκλογών της 8ης Οκτωβρίου όπου διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις και πάλι την επανεκλογή του.

«Καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης» τόνισε ο κ. Φαρμάκης, παρουσιάζοντας σε γενικές γραμμές το έργο που έγινε στην Περιφέρεια την τελευταία 4ετία και τα θετικά αποτελέσματα που υπήρξαν καθώς επίσης και τους βασικούς στόχους της νέας θητείας.

Άλλωστε, όπως είπε, στόχος αυτής της μεγάλης περιοδείας είναι να γίνουν γνώστες οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας του έργου που έχει γίνει και να μπορούν να κρίνουν με αντικειμενικότητα, ενόψει των εκλογών.

Σε ότι αφορά τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας είναι αλήθεια ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Περιφέρεια έχει κάνει τεράστιο έργο με πολλά προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ να τρέχουν στον Δήμο μας.

Μαλιστα ο Περιφερειαρχης αναφέρθηκε στην ομιλία του στην Βόνιτσα και σε αυτά δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο τεράστιο έργο του τουριστικού αγκυροβόλιο που αναμένεται να ξεκινήσει στην πόλη μας, στις ασφαλτοστρωσεις, στα αντιπλυμμηρικα έργα και σε άλλα.

«Εσείς είστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτού του τόπου, εσείς ορίζετε το μέλλον και την πορεία μας. Σε μας ανήκει η διαρκής προσπάθεια να σας υπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Και δική μας μεγάλη υπόσχεση είναι μία: Ο τόπος μας να πάει μπροστά για όλους… και με όλους», υπογράμμισε κλείνοντας ο κ. Φαρμάκης.

Στην συγκέντρωση το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κασόλας, υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοι Σύμβουλοι ενώ ο Περιφερειαρχης συνοδευονταν σε όλη την περιοδεία από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, Μιχάλη Γούδα.