Ακαρνανικά Νέα

Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν τα διαλυμένα και καμένα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο.

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Δευτέρας μετά από μια «σούπερ ομίχλη» καπνού από πυρκαγιές σε βάλτους της νότιας Λουιζιάνα στις ΗΠΑ. Η έλλειψη ορατότητας προκάλεσε πολλαπλά μαζικά τροχαία δυστυχήματα στα οποία ενεπλάκησαν συνολικά 158 οχήματα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Είκοσι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί καθώς οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών εργάζονταν για τον καθαρισμό του σημείου και την αναζήτηση θυμάτων, ανέφερε η αστυνομία της Λουιζιάνα σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας.

Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν τα διαλυμένα και καμένα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Interstate 55 κοντά στη Νέα Ορλεάνη.

Οχήματα είχαν συνθλιβεί, είχαν εμβολιστεί το ένα κάτω από το άλλο και ορισμένα είχαν τυλιχτεί στις φλόγες.

Πολλοί άνθρωποι αρχικά στέκονταν στην άκρη του δρόμου ή στην οροφή του οχήματός τους κοιτάζοντας με δυσπιστία την καταστροφή, ενώ άλλοι φώναζαν για βοήθεια.

Σωροί από παραμορφωμένα αυτοκίνητα, στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο καθώς οι πυροσβέστες έσκαβαν μέσα στα συντρίμμια, παρέμεναν στον αυτοκινητόδρομο καθώς έδυε ο ήλιος.

newsbeast