Ακαρνανικά Νέα

Την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική και το Λιμεναρχείο Λευκάδας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Μαΐου το υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς.


Στην Αστυνομική Διεύθυνση συναντήθηκε με τον Διευθυντή της ΔΑ Λευκάδας Ταξίαρχο κ. Νίκο Νικολάου, τον Διοικητή της Ασφάλειας, κ.Αλέξανδρο Καραμπά, τον Διοικητή της Τροχαίας και Πρόεδρο Αξιωματικών Ιονίων Νήσων, κ. Επαμεινώνδα Κατωπόδη, καθώς και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λευκάδας, κ. Διονύσιο Σκλαβενίτη.

Ο κ. Καββαδάς ευχαρίστησε το προσωπικό και τις Διοικήσεις για την άψογη συνεργασία τα 4 προηγούμενα χρόνια, ενώ συζητήθηκε η πρόοδος στην ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, το οποίο μέσα στο 2023 θα έχει ανάδοχο, καθώς και οι επισκευές στο Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου, όπου υπάρχει ανάδοχος και σύντομα ξεκινούν οι επισκευές, και στο ΑΤ Απολλωνίων, όπου οι εργασίες ολοκληρώθηκαν.

Τέλος, συζητήθηκε η ενίσχυση με τουλάχιστον 11 άτομα για τη θερινή περίοδο, όπως συνέβη και πέρυσι, καθώς και με 7 δόκιμους αστυνομικούς επιπλέον, οι οποίοι έχουν ήδη αναλάβει υπηρεσία, ενώ ο κ. Καββαδάς ενημέρωσε ότι η υπηρεσία σύντομα θα παραλάβει και ένα συμβατικό όχημα VW Passat, το οποίο είχε αιτηθεί σε συνάντησή του στις αρχές Απριλίου από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, και τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Στην Πυροσβεστική, ο κ. Καββαδάς συναντήθηκε με τον Πύραρχο κ. Κωνσταντίνο Τσίκα και συζήτησε, μαζί και με τους πυροσβέστες, για θέματα που τους απασχολούν και για την προετοιμασία της υπηρεσίας ενόψει της αντιπυρικής και της θερινής περιόδου, ενώ στο Λιμεναρχείο συναντήθηκε με τη Λιμενάρχη κ. Ελευθερία Ρούσσου.

Ο κ. Καββαδάς δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει τη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πολίτες, συνεχάρη τις υπηρεσίες για την πολύτιμη προσφορά τους στους πολίτες της Λευκάδας και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στη συνέχεια του έργου τους.