Ακαρνανικά Νέα

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (Α.Ο.Π.)  και η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων (ΛΕ.Μ.Α.Ν.) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν  το 13ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας (Patras International Circuit for Kart – P.I.C.K. )  που  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, στην Πάτρα και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, ένας θεσμός που κλείνει φέτος 13 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο είδος του στη Ελλάδα και το εξωτερικό, μετράει αντίστροφα το χρόνο οπότε και το κέντρο της Πάτρας θα μετατραπεί ξανά σε πίστα φιλοξενίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το φετινό PICK PATRAS θα αναμεταδοθεί τηλεοπτικά και μέσω live streaming.

Οι διοργανωτές και όλοι οι φορείς που μετέχουν στο PICK,  επιδιώκουν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν καλλιεργηθεί από τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα δημοφιλή που συγκεντρώνει σημαντικές συμμετοχές, αλλά και υψηλή επισκεψιμότητα. θεσμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είναι ευτυχής συγκυρία που το 13ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας (Patras International Circuit for KartP.I.C.K.), έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα και βρίσκεται στην ατζέντα των  κορυφαίων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδα συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει την περιοχή και δημιουργεί προοπτικές για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων».