Ακαρνανικά Νέα


Την μεγαλύτερη αποστολή του μέχρι σήμερα πραγματοποίησε ο ΝΑΟΒ στην γειτονική Λευκάδα και στον διασυλλογικό αγώνα «Νήρικος 2023» που διοργάνωσε ο ΝΟΛευκάδας, αποτελούμενη από 16 αθλητές optimist και 4 Ilca4.

Για τον Όμιλο μας, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο ήταν η συμμετοχή αρκετών νέων αθλητών, οι τέσσερις από αυτούς στην πρώτη τους αγωνιστική εμφάνιση και αρκετοί ελάχιστα πιο έμπειροι.
Στα αποτελέσματα οι αθλητές μας πρωταγωνίστησαν και πάλι, κι ας έλειπαν οι «συνήθεις ύποπτοι» Δημήτρης Ζαχαράκης και Νικόλας Παππάς.

Στα optimist είχαμε:
1ος γενική κατάξη, Έκτορας Σεικάτι και 1ος στην κατηγορία U16
2ος Χαμζάς Γιάννης και 2ος στην κατηγορία U16
5η Πανταζοπούλου Μυρτώ και 1η στα κορίτσια U16
6ος, Μπαλάσκας Γιώργος
8ος Πανταζόπουλος Δημοσθένης και 1ος στα αγόρια U13
11ος Κούρτης Ραφαήλ και 2ος στα αγόρια U13
13ος Δημάκας Γιώργος
14ος Τζεφριός Στάθης
18η Παππα Ιοκάστη και 1η στα κορίτσια U13
26ος, Νιάφας Φραγκίσκος
27η , Ζαρκαδούλα Ιωάννα και 2η στα κορίτσια U13
31ος Μπουρδάρας Αντώνης
και επίσης τους Άγγελο Πετρόπουλο, Σωτήρη Κυρίτση, Καπότη Θανάση και Νιάφα Ρηγίνα που η θέση δεν μετράει μπροστά στο κέρδος της εμπειρίας και της ευχαρίστησης που είχαν μετά το τέλος του αγώνα.

Στα Ilca4 οι αθλητές μας επίσης πρωταγωνίστησαν καθώς:

  • Ο Γιάννης ΤΖεφριός τερμάτισε 1ος στην γενική και στα αγόρια
  • Η Μαρκέλλα Τσινιά 4η και πρώτη στα κορίτσια
  • Η Μελίνα Γκατζίνη 5η και 2η στα κορίτσια και
  • Η Μαριλού Κυρίκου 12η
    Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Λεωνίδα, τον προπονητή μας, που διαχειρίστηκε με επιτυχία μια πολύ δύσκολη αποστολή αλλά και την Έλλη Ζήση που τον βοήθησε στην διαχείριση των αθλητών εντός και εκτός αγώνα.
    Επίσης, μπράβο και στους αθλητές μας Δημήτρη Ζαχαράκη και τον Νίκο Παππά που δεν συμμετείχαν στον αγώνα δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νεότερα παιδιά να έχουν αυτήν την εμπειρία, ενώ παράλληλα βοήθησαν όλη την αποστολή εντός και εκτός θάλασσας σε ρόλους «βοηθών» του Λέο.
    Ευχαριστούμε τον Ν.Ο.Λευκάδας για την όμορφη διοργάνωση και την ζεστή φιλοξενία του
    Επόμενη «στάση» το Μεσολόγγι, όπου θα διεξαχθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα για το 2024 και προπονητικό camp υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας, από τις 3 έως τις 8 Ιανουαρίου του 2024.