Ακαρνανικά Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας κατά τη διάρκεια της 21ης Συνεδρίασης του Οργάνου.
Ο Πρόεδρος του ΠΣΕΚ καθ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Συμβουλίου για την εξαιρετική συνεργασία, ενώ σημείωσε πως θα συνεχίσουν τις συντονισμένες ενέργειες για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την προώθηση της καινοτομίας.


Από πλευράς του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης έδωσε συγχαρητήρια στο Συμβούλιο για τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν υλοποιήσει από την αρχή της θητείας τους.
«Προχωράμε δυναμικά προκειμένου να υλοποιήσουμε τη δέσμευση μας για ενίσχυση της έρευνας και καινοτομίας στη Δυτική Ελλάδα. Είμαστε στη τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της χρηματοοικονομικής μελέτης για την ίδρυση Ερευνητικού Κέντρου στην περιοχή», ανάφερε χαρακτηριστικά.


Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον Βαγγέλη Γεωργίου, Προϊστάμενο Προγραμματισμού και Αξιολόγησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος.