Ακαρνανικά Νέα

Σύντροφοι/ισσες,

Την Κυριακή 10/03/2024 πραγματοποιήθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την ανάδειξη ΝΕ και συντονιστικών των ΟΜ. Η Εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της ΟΜ Βόνιτσας στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, χάρη στη αθρόα συμμετοχή των μελών μας, τους ευχαριστούμε και τους καλούμε για δυναμική συμμετοχή στους αγώνες που έρχονται.

Την Τρίτη 19-3-2024, πραγματοποίησε την 1η του συνεδρίαση, στα Γραφεία του το νεοεκλεγμένο συντονιστικό της ΟΜ Βόνιτσας με θέμα την «εκλογή συντονιστή, αναπληρωτή, συντονιστή,, και μελών Τομέων Δράσης.

Παρόντες ήταν οι: Πάνος Κρεπούρης, Θανάσης Ζαχαράκης, Θωμάς Μιχαλάτος, Στέλιος Γραμματικόπουλος, Γιώργος Μασούρας, Λάμπρος Καραχάλιος, Γιώργος Παυλιδάκης

Από το προηγούμενο συντονιστικό της ΟΜ παρώντας ήταν ο Θύμιος Μυλωνίδης πρώην συντονιστής και μέλος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας

Αρχικά το λόγο πήρε ο απερχόμενος συντονίστης Θύμιος Μυλωνίδης και μέλος της γραμματείας της Ν.Ε., ο οποίος αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του κόμματος, συνέστησε στο νέο συντονιστικό της ΟΜ να πορεύεται με συντροφικότητα . «Να μοιραζόμαστε τα προβλήματα, είπε, να βλέπουμε θετικά ο ένας τον άλλον, να συζητάμε ό,τι μας απασχολεί και να δίνουμε λύσεις, επίσης να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για ενα μεγάλο αποτέλεσμα στις επερχόμενες ευρωεκλογές».

Το Σαββατο 23 /03/2024 σε νέα συνεδρίαση προχωρήσαμε σε εκλογική διαδικασία μέσα από συζητήσεις και προτάσεις,. Για τη θέση του συντονιστή προτάθηκε ο σύντροφος Γιώργος Παυλιδάκης ο οποίος εξελέγη ομόφωνα.

Ο σ. Παυλιδάκης , αφού ευχαρίστησε τα μέλη του νέου συντονιστικού για την εμπιστοσύνη τους, αποδέχτηκε τη θέση ζητώντας την στήριξη του σώματος ώστε μέσα στην τριετία που ακολουθεί να επιτευχθεί η διάδοχη κατάσταση , , όχι για το κόμμα, αλλά για την κοινωνία. Σε αυτό το αποτέλεσμα μπορούμε να φτάσουμε μόνο με συντροφικότητα, κοινή δράση και συνέπεια των μελών μας.

Ομόφωνα εξελέγησαν και όλοι οι σύντροφοι στις υπόλοιπες θέσεις.

Αναλυτικά:

Συντονιστής: Γιώργος Παυλιδάκης

Αναπληρωτής Συντονιστής: Θανάσης Ζαχαράκης

Τομέας Οργανωτικού: Στέλιος Γραμματικόπουλος

Τομέας αγροτικής πολιτικής: Πάνος Κρεπούρης, Γιώργος Μασούρας

Τομέας εργασιακών- συνδικαλιστικών: Θωμάς Μιχαλάτος

Οικονομικός Υπεύθυνος: Λάμπρος Καραχάλιος