Ακαρνανικά Νέα

•Συλλυπητήρια Επιστολή•

Ο Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας κ. Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του στρατηγού Κωνσταντίνου Γεροκωστόπουλου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας χθες στις 16/9/2022.

Ο Κωνσταντίνος Γεροκωστόπουλος , ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και λαμπρός συμπολίτης μας,με πλούσιο βιογραφικό. Διακρίνονταν για το έντονο και αγωνιστικό πνεύμα του, ως ενεργός Δημότης, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούσαν τόσο το Δήμο μας όσο και το κοινωνικό γίγνεσθαι. Υπηρέτησε ως ανώτατος αξιωματικός ,φτάνοντας στο αξίωμα αντιστράτηγου και συνέβαλε, ώστε να γίνουν σπουδαίες τομές στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ως Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, θα θέσω θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ,την ονοματοδοσία μιας οδού στην Πάλαιρο, σαν φόρος τιμής στον στρατηγό Κωνσταντίνο Γεροκωστόπουλο.

Ήταν άλλωστε γνωστή η αγάπη και οι ενέργειές του για τον τόπο του και αποσκοπούσαν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του.

Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του, διότι η προσφορά του ήταν μεγάλη και το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο. Η αγωνιστικότητα του θα είναι παράδειγμα για την συνέχεια των επερχόμενων γενεών και η καλοσύνη που εξέπεμπε φάρος για την υποχρέωση ανιδιοτελούς προσφοράς όλων όσων ασχολούμαστε με τα κοινά.

Καλό ταξίδι Στρατηγέ…

     Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας 
   Γεώργιος- Θεόδωρος Αποστολάκης.