Ακαρνανικά Νέα

Στις 9/5/2023, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Λεωνίδας Παλαιοδήμος, είχε την χαρά να δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαδάκη στα ΔΥΤΙΚΑ FM.
Ο Λ. Παλαιοδήμος είχε την ευκαιρία να επαναλάβει τις θέσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για ένα απλό, δίκαιο, ενιαίο φορολογικό σύστημα (flat tax) και την ανάγκη για αλλαγή του πλαισίου στην ασφάλεια και δημόσιας τάξη ώστε να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στη ζωή μας.
Ανέφερε την δεν πρέπει να χορηγούνται επιδόματα σε υγιείς και αρτιμελείς ανθρώπους που είναι ικανοί για εργασία καθώς αυτό οδηγεί στην εξάρτησή τους από το Κράτος και ότι αυτά τα χρήματα θα πρέπει να πάνε σε φοροελαφρύνσεις.
Εξήγησε τη θέση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για κλειστά κέντρα διαμονής όσον αφορά στο μεταναστευτικό.
Διατύπωσε ότι μετά τις 2ες εκλογές, εφόσον είναι απαραίτητο, η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ θα δώσει «ψήφο ανοχής» στο κόμμα της ΝΔ (που θα είναι πρώτο όπως φαίνεται από τις μετρήσεις) ώστε να αποφευχθούν οι 3ες εκλογές, οι οποίες νομοτελειακά θα δυνάμωναν τα μεγάλα κόμματα που μας έφτασαν ως εδώ.
Ανέφερε ότι η Αιτωλοακαρνανία έχει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα να αναπτυχθεί δυναμικά εφόσον αντιμετωπίσουμε το κεντρικό πρόβλημα της ανελεύθερης οικονομίας – κρατισμού.
Μπορείτε να ακούσετε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε αυτόν το σύνδεσμο

*Ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος είναι επίκουρος καθηγητής νοσοκομειακής ιατρικής στην Ιατρική Σχολή Albert Einstein, αξιωματικός της ΠΑ εα και υποψήφιος βουλευτής με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ στην Αιτωλοακαρνανία.