Ακαρνανικά Νέα

Το Διοικητήριο επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, κ. Ανδρέα Κτενά, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Λευκάδας, κ.Χαράλαμπο Καλό, στο γραφείο του.
Ο κ.Καββαδάς επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες και τα γραφεία και συνομίλησε με τους υπαλλήλους. Με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κτενά, συζητήθηκαν τα έργα που ολοκληρώθηκαν και αυτά που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αλλά και έργα που πρέπει να προχωρήσουν.


Με το Δήμαρχο, κ. Καλό, συζητήθηκαν οι χρηματοδοτήσεις που κατευθύνθηκαν στο Δήμο Λευκάδας από την κεντρική κυβέρνηση τα προηγούμενα 4 χρόνια μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και τα κονδύλια που αξιοποιούνται από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα, το Ταμείο Ανάκαμψης και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ έγινε αναφορά στην πρόοδο των έργων της Λευκάδας που εκτελεί ο Δήμος, καθώς και το χρονοδιάγραμμα όσων προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα.
Ο κ. Καββαδάς τόνισε την ανάγκη οι χρηματοδοτήσεις να μετατραπούν σε χειροπιαστό έργο για τους πολίτες, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους και δεσμεύθηκε ότι, εφόσον οι πολίτες της Λευκάδας τού δώσουν την ευκαιρία, θα συνεχίσει να συνεργάζεται και να διεκδικεί για την εξασφάλιση χρηματοδότησης, από κάθε διαθέσιμη πηγή, των κονδυλίων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση όλων των έργων που έχουν ανάγκη η Λευκάδα, το Μεγανήσι, ο Κάλαμος και ο Καστός.