Ακαρνανικά Νέα

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου των Εν Αθήναις Βονιτσανων ” Ο Αμβρακικός”.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση με αποτέλεσμα η μεγάλη αίθουσα του κέντρου που φιλοξενουσε την εκδήλωση να φαντάζει μικρή.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

Εκ μέρους του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός».

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους επίσημους φορείς που μας τιμούν κάθε φορά με την παρουσία τους. Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους επαγγελματίες που μας στήριξαν με την προσφορά τους στη λαχειοφόρο αγορά καθώς και το μουσικό κ. Πλαστήρα Παναγιώτη που ανιδιοτελώς ξεσήκωσε τον πολυχώρο με το «χρυσό κλαρίνο του».

Αξιοσημείωτη φέτος είναι η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Είναι γεγονός πως εξαιτίας της πανδημίας πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι με έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισαν την παράταση της θητείας του συμβουλίου έως ότου η πανδημία να επιτρέψει την οριστική επανέναρξη των δράσεων των σωματείων.

Ανήκοντας στην ως άνω περίπτωση και ο δικός μας σύλλογος προχώρησε μέσω ομόφωνης απόφασης στην παράταση της θητείας του ΔΣ. Στη σημερινή εκδήλωση, αφού έγινε μια μικρή αποτίμηση των πεπραγμένων, εις ένδειξη μνήμης τηρήθηκε σιωπή για τα μέλη και προέδρους του συλλόγου που πλέον δε βρίσκονται κοντά μας.

Στη συνέχεια κόπηκε η καθιερωμένη πίτα και το ΔΣ ανακοίνωσε εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ στα γραφεία του συλλόγου επί της Πατησίων αρ.5 , Αθήνα, 4ος όροφος. Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα πρέπει την εκείνη ημέρα να έχουν εξοφλήσει τις ταμειακές υποχρεώσεις τους προς το σωματείο.

Στην εκδήλωση παραστάθηκαν ο βουλευτής Αιτ/νιας κ. Λιβανός Σπήλιος, η τέως βουλευτής Αιτ/νιας κα Φούντα Νίκη. Από την περιφέρεια Δ. Ελλάδας ο κ. Μαυρομμάτης Αθανάσιος. Από το δήμο Ακτίου Βόνιτσας παραστάθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κασόλας Αθανάσιος, ο πρόεδρος της κοινότητας Μεδεώνος κ. Καφρίτσας Θωμάς καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σώζος Βασίλειος.

Επιπλέον στην εορτή το παρών έδωσαν ο κ. Λάμπρος Κεραμηδας από την Περιφέρεια Αττικής, ο αντιπρόεδρος της ΟΠΣΥΞ κ. Μπουρνάζης Βασίλειος, το μέλος Μπούρχα Αθηνά και από το σύλλογο των εν Αθήναις Μοναστηρακιωτών, η πρόεδρος κα Φουσέκη Αθανασία, τα μέλη Κασόλας Νικόλαος και η Μαντζάνα Μαρία.

Κλείνοντας το παρών έδωσαν και οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε του χρόνου να θέλουμε ακόμη μεγαλύτερη αίθουσα απ’ τη σημερινή!”