Ακαρνανικά Νέα

Ένας καλεσμένος τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα και τελικά πέθανε.

Ένας ταϊλανδός πρώην στρατιώτης πυροβόλησε τη σύζυγό του και άλλα τρία άτομα προτού αυτοκτονήσει την ημέρα του γάμου του, δήλωσε η αστυνομία.

Ο 29χρονος Chaturong Suksuk και η 44χρονη Kanchana Pachunthuek παντρεύτηκαν το Σάββατο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος έφυγε ξαφνικά από τη γαμήλια δεξίωση και επέστρεψε με ένα όπλο, πυροβολώντας τη σύζυγό του, την 62χρονη μητέρα της και την 38χρονη αδελφή της.

Αδέσποτες σφαίρες χτύπησαν δύο καλεσμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς πέθανε.

Η αστυνομία δήλωσε στο BBC ότι ο Chaturong «ήταν αρκετά μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή», αλλά το κίνητρό του παραμένει ασαφές. Οι Αρχές μάλιστα ανέφεραν ότι είχε αγοράσει το όπλο νόμιμα, πέρυσι.

Ζούσαν μαζί τρία χρόνια

Τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, επικαλούμενα όσα είπαν οι καλεσμένοι στο πάρτι στην αστυνομία, ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα. Ανέφεραν επίσης ότι ο Chaturong είχε αισθανθεί ανασφάλεια για το χάσμα ηλικίας μεταξύ αυτού και της Kanchana.

Όμως η αστυνομία δήλωσε ότι αυτό ήταν ακόμη εικασία, προσθέτοντας ότι είχε συλλέξει στοιχεία και αναμένεται να κλείσει την υπόθεση «σύντομα».

Ο Chaturong και η Kanchana ζούσαν μαζί για τρία χρόνια πριν παντρευτούν, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η οπλοκατοχή είναι κάτι το σύνηθες στην Ταϊλάνδη, ωστόσο οι μαζικοί πυροβολισμοί όχι και τόσο.

Ωστόσο σημειώνεται πως τον περασμένο μήνα, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς σε πολυτελές εμπορικό κέντρο στην Μπανγκόκ. Και τον περασμένο Οκτώβριο, ένας πρώην αστυνομικός σκότωσε 37 παιδιά σε επίθεση με όπλο και μαχαίρι σε παιδικό σταθμό στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

in.gr