Ακαρνανικά Νέα

Καθημερινά προβλήματα με τα ΑΤΜ των τραπεζών, άλλωστε είναι τα μόνα που μας έχουν απομείνει στην Βόνιτσα σε ότι αφορά την Εθνική και την Alpha Bank, αντιμετωπίζουν οι πελάτες των συγκεκριμένων τραπεζών καθώς αυτά τις περισσότερες φορές δεν λειτουργούν.

Όπως είναι γνωστό στην τράπεζα έχει απομείνει μόνο η Τράπεζα Πειραιώς καθώς η Εθνική και η ALPHA έχουν κλείσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάντως τόσο η Εθνική, όσο και η ΑLPHA μας έκαναν την …τιμή να μας αφήσουν τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών, τα ευρύτερα γνωστά ως ΑΤΜ, τα οποία όμως τις περισσότερες ημέρες δεν λειτουργούν κανονικά.

Σε ότι αφορά το ΑΤΜ της Εθνικής, είναι πιο αργό και από σαλιγκάρι, όταν είναι σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να σπάει στην κυριολεξία τα νεύρα όλων όσων προσπαθούν να κάνουν τις συναλλαγές τους.  Επίσης όπως είπαμε και παραπάνω δεν είναι λίγες οι φορές που δεν λειτουργεί και καθόλου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω. Πριν λίγο καιρό κάποιος κάτοικος της Κατούνας που χρειάζονταν άμεσα μετρητά και αφού δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί από το ΑΤΜ της Κατούνας, κατηφόρισε στην Βόνιτσα για να μπορέσει να πάρει χρήματα από το ΑΤΜ της Βόνιτσας. Όταν έφτασε στο μηχάνημα διαπίστωσε ότι και αυτό ήταν χαλασμένο με αποτέλεσμα, είτε το πιστεύετε είτε όχι,  να ξεσπάσει σε λυγμούς από τα νεύρα του…

Σε ότι αφορά το μηχάνημα της ALPHA, η θέση που έχει τοποθετηθεί (για όποιον δεν το γνωρίζει βρίσκεται στην θέση βρυσούλα απέναντι από την βρύση) είναι τουλάχιστον ατυχής, καθώς όταν έχει ήλιο δεν μπορείς να διαβάσεις την οθόνη του. Πέρα από αυτό όμως, το ΑΤΜ της συγκεκριμένης τράπεζας τις περισσότερες ημέρες είναι εκτός λειτουργίας.

Αυτά είναι εν ολίγοις τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με τα ΑΤΜ των τραπεζών στην Βόνιτσα.

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι χρήσιμο θα ήταν να τοποθετούνταν και ένα ΑΤΜ της Eurobank στο ταχυδρομείο της πόλης μας, που ακόμη εξακολουθεί να λειτουργεί…

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο τεύχος ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας “ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ”.