Ακαρνανικά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου η γιορτή για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας στο Sozos Inn Hotel.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Αθανάσιος Κασόλας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Απόστολος Πέρλης, Σπύρος Τομαράς και Άγγελος Φερεντίνος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βόνιτσας κ. Ντίνος Δρίβας και η έφορος Δυτ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων της Ε.Ι.Ο. κα Βούλα Αυλωνίτη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό, σύντομους χαιρετισμούς από τον κ. Κασόλα και την κα Αυλωνίτη και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΝΑ.Ο. Βόνιτσας κ. Πανταζής Πανταζόπουλος, ο οποίος μετά από μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του Ομίλου αναφέρθηκε στα σχέδια και τους μελλοντικούς στόχους.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών στις οικογένειες των αείμνηστων πρωτεργατών του ναυταθλητισμού στη Βόνιτσα Ιωάννη Λιαλιάμου και Γεώργιου Προδρομίτη, σε παλαιότερα στελέχη του Ομίλου που έβαλαν τα θεμέλια του σημερινού οικοδομήματος και στους χορηγούς που στηρίζουν διαχρονικά και με γενναιοδωρία την προσπάθεια μας, ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση-έκπληξη από την αγωνιστική ομάδα στον προπονητή Λεωνίδα Κλαρκ Λενς, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Μετά τις απονομές έλαβε χώρα η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και η κλήρωση της πλούσιας λαχειοφόρου και τέλος τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα που ανέβασε το κέφι και τη διάθεση για χορό στους καλεσμένους.

Το Δ.Σ του ΝΑ.Ο. Βόνιτσας ευχαριστούμε από καρδιάς όσους παρευρέθησαν και βοήθησαν η επιτυχία του χορού να ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς και τις επιχειρήσεις που απλόχερα πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, η υποστήριξη αυτή δίνει ξεχωριστή δυναμική για ανάλογα όμορφες στιγμές στο μέλλον.