Ακαρνανικά Νέα

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το πρόσημο για την Εθνική μας ομάδα στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ονδούρα. Η Ελλάδα επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα με 2-1 της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής και έδειξε έτοιμη για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης (31/03) απέναντι στην Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά από ένα δεκάλεπτο που καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να βρει ρυθμό, η Εθνική μας άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 14’ άνοιξε το σκορ με τον κορυφαίο της συνάντησης Παυλίδη ο οποίος με πλασέ μετά από ασίστ του Φορτούνη βρήκε τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν μπορούσε να βρει εστία, με τον Τζόλη να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Και όπως συνήθως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 44ο λεπτό με μακρινό σουτ του Ροντρίγκες.

Στο 59’ ο Παυλίδης και πάλι, με κεφαλιά αυτή την φορά, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα μας, μετά από ασιστ του Μασούρα.  Οι παίκτες του Φαν’τ  Σχιπ είχαν καμιά δύο ακόμη ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα, αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Διούδης, Μαυρίας, Σβάρνας, Μαυροπάνος, Κυριακόπουλος (77’ Αλεξανδρόπουλος), Σιώπης, Μάνταλος (83’ Μπακασέτας), Φορτούνης (46’ Μασούρας), Παυλίδης (62’ Γιαννούλης), Τζόλης (46’ Λημνιός), Γιακουμάκης (46’ Δουβίκας).

ΟΝΔΟΥΡΑ (Φαμπιάν Κόιτο): Μενιγιάρ, Ροντρίγκες, Φιγκερόα, Περέιρα, Άλβαρεζ, Μεχία (65’ Τόρο), Ακόστα (65’ Α. Λόπες), Φλόρες, Μπένγκστον (65’ Βελάσκες) , Έλις, Νούνιες (46’ Κ. Λόπεζ).