Ακαρνανικά Νέα

Στην απόκτηση του 26χρονου forward Γεωργίου Γράψα προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. Ο παίκτης είναι γιος του προπονητή του συλλόγου μπάσκετ της πόλης μας.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.

“Το Δ.Σ. του ΑΟΒ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γεώργιου Γράψα. Ο 26χρονος Αγρινιώτης forward, υιός του προπονητή μας κυρίου Ιωάννη Γράψα, έχει αγωνιστεί με επιτυχία κατά σειρά στα παρακάτω σωματεία:

Ξεκίνησε από τον Παναιτωλικό, συνέχισε στους Αργοναύτες Αγρινίου και μετά τις δυο αυτές χρονιές, μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου ενσωματώθηκε στην Παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν αρκετές ομάδες στη συμπρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα τα Αστέρια του κυρίου Ροδόπουλου καταγράφοντας δύο συμμετοχές σε final-4 Θεσσαλονίκης και ο Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος Θεσσαλονίκης με συμμετοχή στα τμήματα Εφήβων και Ανδρών στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η πρόταση από την ομάδα της γενέτειράς του, τον Α.Ο.Αγρινίου με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πριν μεταβεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Α.Ο.Γαλάτιστας στη Γ’ Εθνική. Τελευταίος προορισμός του, η Αθήνα όπου αγωνίστηκε ως φοιτητής σε Α.Ο.Χαλανδρίου (Α ΕΣΚΑ) και Ηλυσιακό (Β Εθνική).

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με το στίβο με συμμετοχή στον ΠΑΟΚ όπου αναδείχθηκε Ασημένιος Πανελληνιονίκης στο Τριπλούν u-16 ενώ έχει καταγράψει συμμετοχές και σε τελικούς πανελληνίων, σχολικών και διασυλλογικών αγώνων. Με το στίβο ασχολήθηκε και κατά τα φοιτητικά του χρόνια στην Αθήνα, αφού ενσωματώθηκε στην ομάδα της ΑΕΚ.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΒ και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!”