Ακαρνανικά Νέα

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά Ραντεβού στην πόλη μας» μεταφέρονται την Παρασκευή  12, Αυγούστου στις 20:30 στην Κεντρική Πλατεία  Μοναστηρακίου για την διοργάνωση του 8ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ένα φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός και μαζεύει αρκετό κόσμο και ποιοτικά χορευτικά τμήματα στο Μοναστηράκι

Στην Κεντρική Πλατεία του Μοναστηρακίου στις 20:30 χορευτικά τμήματα συλλόγων του Μοναστηρακίου και Νεοχωρίου Άρτας θα δώσουν μια ξεχωριστή χορευτική παράσταση 

Θα συμμετάσχουν τα Χορευτικά 

–       Νεοχωρίου Άρτας Κοσμάς ο Αιτωλός 

–       Τμήμα Γυναικών Μοναστηρακίου  

Τα  χορευτικά συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν θα μας ταξιδέψουν σε πολλές χορευτικές  διαδρομές και μέρη της Ελλάδος.

Ετοιμάζουν πολλά ωραία δρώμενα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν τους παρευρισκόμενους.

Σημαντική σε όλη την διαδικασία και την διοργάνωση της εκδήλωσης είναι η στήριξη και η βοήθεια των γυναικών του Μοναστηρακίου και της Αντιπροέδρου Κοινότητας Μοναστηρακίου και ψυχή του Φεστιβάλ Δήμητρας Παλιογιάννη.

 Υλοποιούμε την φετινή μας υπόσχεση και στο Μοναστηράκι  και πραγματοποιούμε όλες τις μουσικές , χορευτικές και παιδικές εκδηλώσεις με είσοδο δωρεάν, εντός ιστού του χωριού με στόχο όλος ο κόσμος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

 Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την δίψα για πολιτισμό και διασκέδαση.

 Οι πολιτιστικές δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που ξεκίνησαν με το πανηγύρι του Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο στις 8 Μαίου , συνεχίστηκε με το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Κρουστών και Frame Drums στις 21 Ιουλίου και την παιδική θεατρική παράσταση «ΑΣΤΡΕΛΙΑ» στις 9 Αυγούστου, ολοκληρώνεται με το 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων στο Μοναστηράκι την Παρασκευή 12 Αυγούστου.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ