Ακαρνανικά Νέα

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Sozos Inn Hotel της Βόνιτσας ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας, Θανάσης Κασόλας θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Κύμα Αλλαγής”.

Επίσης στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 το βράδυ θα κατατεθεί η πρόταση της νέας διακυβέρνησης του Δήμου και θα γίνει διάλογος με τους δημότες για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολουθεί η πρόσκληση:

“Αγαπητοί συνδημότες,
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού μας «ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», την Τετάρτη 16/8 και ώρα 21:00, στο ξενοδοχείο SOZOS IN HOTEL, στο 1ο χλμ Βόνιτσας – Λευκάδας.

Στην εκδήλωσή μας αυτή θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού μας και θα κατατεθεί η πρόταση της νέας διακυβέρνησης του δήμου από εμάς και θα γίνει διάλογος με τους δημότες για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Η παράταξη μας αποτελεί την μόνη αξιόπιστη και υπεύθυνη επιλογή που θα διαχειριστεί το δήμο με υπευθυνότητα και διαφάνεια.

Εχέγγυα μας η γνώση και η θετική εμπειρία. Προτεραιότητα μας η σύνθεση απόψεων και το άνοιγμα στην κοινωνία.
Η ευημερία όλων των δημοτών αποτελεί για μας πρώτη και σταθερή επιλογή, για αυτό απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους δημότες που αγωνιούν για το μέλλον του δήμου μας να συμπαραταχθούν με το συνδυασμό μας .

Η συγκέντρωση μας αυτή αποτελεί επίσημη αφετηρία της έναρξης του προεκλογικού μας αγώνα για το δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.
Μαζί με τον δημότη .

Θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να είστε εκεί.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας
Αθανάσιος Κασόλας”.