Ακαρνανικά Νέα

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Βόνιτσας από την Δημοτική Αρχή. Μία ανάπλαση η οποία θα φέρει και κάποιες αλλαγές στους δρόμους σχετικά με την κυκλοφορία των οχημάτων.

Μία από αυτές είναι και η μονοδρόμηση της Ελευθερίου Βενιζέλου από την παραλία μέχρι τα φανάρια, καθώς ήδη απαγορεύεται η άνοδος των οχημάτων από την παραλία προς τα φανάρια.

Άλλωστε για αυτό τον λόγο έχει τοποθετηθεί και η σχετικά ταμπέλα της απαγόρευσης εισόδου στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου.

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την σήμανση και σαν να μην τρέχει τίποτα πηγαίνουν παράνομα στον συγκεκριμένο δρόμο.

Αλλά δεν είναι φίλες και φίλοι αυτό το θέμα μας, αυτό μπορεί πολύ εύκολα να το επιλύσει η Αστυνομία. Το θέμα μας είναι ότι πριν λίγες ημέρες ακριβώς απέναντι από το απαγορευτικό σήμα, τοποθετήθηκε ένα ωραιότατο σήμα STOP!!!

Tώρα τι ακριβώς θέλει να πει ο …ποιητής με την ΑΚΥΡΗ τοποθέτηση του συγκεκριμένου σήματος στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο….

Ίσως, όπως είπε κάποιος φίλος σήμερα το πρωί, να το έβαλαν εκεί έτσι ώστε όσοι θέλουν να παρανομήσουν παραβιάζοντας το απαγορευτικό σήμα, τουλάχιστον να είναι προσεχτικοί πριν το πράξουν…

Ας αφήσουμε λοιπόν τα αστεία και ας απομακρυνθεί η ταμπέλα από το συγκεκριμένο σημείο γιατί εκτός από γέλιο προκαλεί και εκνευρισμό σε όλους και όλες μας για την ανικανότητα ή βλακεία ορισμένων!!!