Ακαρνανικά Νέα

Για τρίτη φορά στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα διοργανωθεί στις 18 Φεβρουαρίου το Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι με συμμετοχή από πολλά χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Το Αποκριάτικο Παιδικό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στην Βόνιτσα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 15.30 μμ στον κεντρικό δρόμο με κατάληξη στην πλατεία της Βόνιτσας όπου θα πραγματοποιηθεί το παιδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις.

Τα γκρουπ θα πρέπει συγκεντρωθούν από τις 15:00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας και από εκεί με τους ήχους αποκριάτικης μουσικής θα παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας με κατεύθυνση την παραλία και κατάληξη την πλατεία .

Τα γκρουπ και περισσότερα από 400 παιδιά προετοιμάζονται πυρετωδώς και είναι σίγουρο ότι όλα τα παιδιά θα απολαύσουν το αποκριάτικο πάρτι και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Την Αποκριάτικη παιδική Παρέλαση θα ξεκινήσει η ΜΑΣΚΟΤ ΜΙΝΙ που θα συνοδεύεται από τον ΜΑΓΟ «MAGIC ALEX».

Η κλόουν «Μelenia» και η κλόουν «Didi» θα βρίσκονται ανάμεσα στα γκρουπ , θα παροτρύνουν, θα ξεσηκώνουν και θα δίνουν τον διασκεδαστικό αποκριάτικο ρυθμό σε όλα τα παιδιά

Στην πλατεία της Βόνιτσας μετά την παρέλαση ο μάγος «ALEX» θα εμφανιστεί σε ένα 50λεπτο πρόγραμμα για να αφήσει παιδιά και γονείς, μετέωρους ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση..

Στην πλατεία η κλόουν «Μelenia» και η κλόουν «Didi» , κλόουν που ζουν στη χώρα του γέλιου, της διασκέδασης και του παιχνιδιού, έρχονται χοροπηδώντας εδώ και εκεί με φάρσες και αστεία. Είναι αποφασισμένοι να χαρίσουν χαρά σε κάθε παιδί που θα συναντήσουν…!

Βασικός παρουσιαστής του 3ου Παιδικού Αποκριάτικου Καρναβαλιού θα είναι η Angie Sa
Στόχος του παιδικού αποκριάτικου καρναβαλιού είναι να μαζέψει όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε ένα ξεχωριστό καρναβάλι με σκοπό να καθιερωθεί και να διοργανώνεται όχι μόνο στην Βόνιτσα αλλά και στις άλλες δύο έδρες του Δήμου ( Κατούνα, Πάλαιρος).

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος
Παντελής Αποστολάκης.