Ακαρνανικά Νέα

Γράφει ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου. Από την έδρα μου, το Παναιτώλιο, την Τριχωνίδα, θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξή σας σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα.
Όπως και οι υπόλοιποι 270 υποψήφιοι με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, έδωσα ένα δίκαιο, έντιμο, αλλά και άνισο, ανηφορικό αγώνα. Χωρίς κομματικό στρατό και μηχανισμό, χωρίς μετακλητούς και με πολύ μικρότερο προϋπολογισμό σε αντίθεση με τους υποψήφιους των «μεγάλων κομμάτων». Με εθελοντές που στάθηκαν δίπλα μου στον ελεύθερο χρόνο τους, μετά το σχόλασμα ή στο ρεπό τους.
Επισκέφθηκα όσο περισσότερα μέρη του νομού μας ήταν δυνατόν, συνομίλησα με χιλιάδες πολίτες και έμαθα πράγματα που δεν ήξερα. Ήταν μια φοβερή εμπειρία που άξιζε κάθε θυσία.
Διέδωσα τις θέσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για:
*Απλό και δίκαιο φορολογικό σύστημα (flat tax 15% με έκπτωση όλων των δαπανών),
*Ασφάλεια και δημόσια τάξη (αυστηροποίηση των ποινών, σύστημα “three strikes and you are out”)
*Ενίσχυση της Οικογένειας και τοποθέτηση του Δημογραφικού προβλήματος στο επίκεντρο.

Θέλω να στείλω το εξής μήνυμα στους αναποφάσιστους συμπολίτες μας:
«Εμπιστευτείτε την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, μην μείνετε σπίτι, πάτε να ψηφίσετε και βάλτε το κόμμα της Κοινής Λογικής στη Βουλή».

Ακολουθεί σύντομο βίντεο με το τελευταίο προεκλογικό μήνυμά μου:


Σας ευχαριστώ!
Λεωνίδας

*Ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος είναι ιατρός-παθολόγος, επίκουρος καθηγητής νοσοκομειακής ιατρικής, αξιωματικός της ΠΑ εα και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
www.leonidaspalaiodimos.gr