Ακαρνανικά Νέα

Μέρες που θύμιζαν προ κορωνοϊού εποχή έζησαν τα παράλια της Πρέβεζας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.Από την Κυανή Ακτή μέχρι και την τελευταία ακτή της Πάργας αλλά και την παράκτια ζώνη της Θεσπρωτίας δεν έπεφτε “καρφίτσα”, με τα καταλύματα, τα καφέ, την εστίαση και τις ξαπλώστρες στις παραλίες να έχουν πληρότητες 100%.

Όπως δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν καλύτερο ακόμη κι από κείνο του 2019 με πολλούς Έλληνες αλλά και Βαλκάνιους τουρίστες να επιλέγουν την περιοχή μας για τις διακοπές τους. “Πιστεύουμε ότι το καλοκαίρι θα είναι καλύτερο από πέρσι” τονίζει ο ο κ. Ιωάννου υπογραμμίζοντας ότι οι οιωνοί για την Ήπειρο είναι καλοί.

Για πληρότητες που έφτασαν στο 90% κάνει λόγο ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος σημειώνοντας ότι οι επισκέπτες ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία Έλληνες, βαλκάνιοι αλλά και οι πρώτοι Ολλανδοί. Την ικανοποίησή του για το τριήμερο εξέφρασε και ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς μιλώντας για μεγάλες πληρότητες από Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι οποίοι “κατέκλυσαν” την περιοχή.

Τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό συνεχίζουν να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τους αιρετούς, οι οποίοι υπογραμμίζουν ότι πρέπει πάση θυσία να τηρηθούν από όλους μας , προκειμένου να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το καλοκαίρι μας.

Πηγή: Prevezareports.gr