Ακαρνανικά Νέα

Έρευνες για εφαρμογές live streaming, όπου άνδρες πλήρωναν και έβλεπαν σε ζωντανή μετάδοση τους βιασμούς που υπέστη το παιδί.

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ένα μυστηριώδες διαμέρισμα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με τις έρευνες να δείχνουν πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος εξέδιδε σε αυτό τη 12χρονη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν χώρο όπου πήγαιναν οι γνωστοί του Μίχου με τη 12χρονη, εκτός από όσους τυχαία μιλούσαν στο προφίλ της ανήλικης μέσω της εφαρμογής.

Ακόμη, όπως μετέδωσε το Mega, οι έρευνες επικεντρώνονται και σε εφαρμογές live streaming, μέσω των οποίων άνδρες πλήρωναν με κάρτα και έβλεπαν σε ζωντανή μετάδοση τους βιασμούς που υπέστη η 12χρονη.

Νέο κύκλο συλλήψεων ανοίγει με τα όσα περιέγραψε στη νέα του κατάθεση το 12χρονο κορίτσι, παρουσία της ανακρίτριας που χειρίζεται τη σοκαριστική υπόθεση, της παιδοψυχολόγου και ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί αναγνώρισε τουλάχιστον τρεις άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Χθες, Τετάρτη, άλλοι δύο άνδρες πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία, ισχυριζόμενοι πως είχαν επαφή με την πλατφόρμα αλλά δεν προχώρησαν σε καμία επαφή με την ανήλικη. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των ανδρών που πήγαν αυτοβούλως στις Αρχές ανέρχονται σε 16.

newsbeast.gr