Ακαρνανικά Νέα

«Δεν ήξερε αν ήταν το τελευταίο του, οπότε έπρεπε να το απολαύσει».

Ένας άνδρας καταγράφηκε να τρώει ήρεμα το σάντουιτς του, ενώ γάλλοι διαδηλωτές και αστυνομικοί συγκρούονταν την Πέμπτη. Το βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες από τους χρήστες του Twitter.

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter και έκτοτε έχει συγκεντρώσει σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές, διαδηλωτές φαίνονται να εκτοξεύουν αντικείμενα εναντίον γάλλων αστυνομικών, ενώ μια φωτιά καίει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στη συνέχεια, η κάμερα εστιάζει σε έναν φαινομενικά αδιάφορο άνδρα που κάθεται σε ένα παγκάκι και τρώει το σάντουιτς του εντελώς ατάραχος, ενώ γύρω του εκτυλίσσεται το χάος.

«Δεν ήξερε αν ήταν το τελευταίο του σάντουιτς, οπότε έπρεπε να το απολαύσει», παρατήρησε με χιούμορ ένας χρήστης του Twitter.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσα σε αυτόν και το σάντουιτς με ζαμπόν», αστειεύτηκε ένας δεύτερος χρήστης.

«Το πιο γαλλικό πράγμα που θα δείτε σήμερα», τουίταρε ένα τρίτο άτομο.

Σημειώνεται πως η Γαλλία συνταράσσεται από την περασμένη Τρίτη, όταν δεκαεπτάχρονος νεαρός έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού, πυροδοτώντας τις ταραχές.

newsbeast