Ακαρνανικά Νέα

Δείτε βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στα social media.

Επιβάτες της EasyJet απομακρύνθηκαν από την αστυνομία αφού τους «τσάκωσαν» να κάνουν σεξ στην τουαλέτα του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης, όταν μέλος του πληρώματος καμπίνας άνοιξε την πόρτα.

Δύο επιβάτες της easyJet απομακρύνθηκαν από την αστυνομία στην Ίμπιζα, αφού τους «τσάκωσαν» να κάνουν σεξ στην τουαλέτα του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης, όταν ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας άνοιξε την πόρτα.

Το βίντεο δείχνει τους επιβάτες να ζητωκραυγάζουν και να φωνάζουν καθώς ο εργαζόμενος της easyJet τους εξέθετε.

Πάντως το ζευγάρι φαινόταν να μην έχει καμία διάθεση να σταματήσει, με τον άνδρα να κλείνει αμέσως ξανά την πόρτα.

Εκπρόσωπος της EasyJet δήλωσε στη MailOnline ότι αστυνομικοί περίμεναν τους επιβάτες της πτήσης κατά την άφιξή τους στο ισπανικό νησί.

Όσοι βρίσκονταν στις πίσω θέσεις και παρακολουθούσαν την κατάσταση να εκτυλίσσεται, φάνηκε να βρίσκουν ξεκαρδιστικό αυτό που συνέβαινε και φαίνονταν να παρακολουθούν με ανοιχτό το στόμα. Μια γυναίκα ακούστηκε να φωνάζει «Ω, γ… μου», πριν ρωτήσει τη φίλη της αν είχε βιντεοσκοπήσει αυτό που συνέβη.

Το μέλος του πληρώματος δεν φαινόταν σίγουρο πώς να απαντήσει και στο βίντεο φαίνεται να κρατάει το κεφάλι του στα χέρια αφού έπιασε το ζευγάρι στα πράσα.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να στήνουν «πάρτι» στα σχόλια.

newsbeast