Ακαρνανικά Νέα

Σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών οι νέοι συλληφθέντες.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα τον 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό. Σχεδόν έναν χρόνο μετά τις πρώτες συλλήψεις, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζουν να περνούν χειροπέδες σε άτομα που φέρονται να είχαν ασελγήσει στο κορίτσι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (1/6), η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε 7 νέες συλλήψεις για την υπόθεση που σοκάρει το πανελλήνιο, χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει ότι κι άλλα άτομα θα βρεθούν με χειροπέδες. Οι επτά άνδρες, δυο Έλληνες ηλικίας 48 και 21 ετών (σ.σ. πατέρας και γιος), δύο Πακιστανοί 52 και 36 χρόνων, δυο Μπαγκλαντεσιανοί 44 και 28 ετών και ένας 47χρονος Αλβανός ο οποίος μάλιστα κατείχε και πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει το κοριτσάκι, προήλθαν μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών για να τους αποδοθούν κατηγορίες όπως η γενετήσια πράξη σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Αν και τα στοιχεία που είχε δώσει το κορίτσι ήταν λιγοστά, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σε συνεργασία με άλλες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να ταυτοποιήσουν αυτά τα 7 άτομα, να τα εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες. Τα εντάλματα εκδόθηκαν από τον 14ο τακτικό ανακριτή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι συλληφθέντες, συναντήθηκαν περισσότερο από μία φορές με την ανήλικη έναντι αμοιβής. Σοκ προκαλεί το πορνογραφικό υλικό –με την ανήλικη- που βρέθηκε στο κινητό του 47 χρόνου Αλβανού, το οποίο όπως είπε το είχε προμηθευτεί και αποθηκεύσει στη συσκευή του.

Να σημειώσουμε τέλος ότι η 12χρονη έχει απομακρυνθεί από την Αττική και ζει με συγγενικά της πρόσωπα, όντας σε κατάσταση σοκ καθώς συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

newsbeast