Ακαρνανικά Νέα

Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία χιλιάδων κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κεντρική προεκλογική ομιλία της παράταξης << Όραμα και Προοπτική >> με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Βασίλη Σώζο, στην Βόνιτσα.

Ο κ .Σώζος αφού στην αρχή έμεινε άφωνος με το πλήθος κόσμου που τον περίμενε, τους ευχαρίστησε καθώς όπως επεσήμανε πρώτη φορά μια παράταξη τόλμησε να κάνει την κεντρική της ομιλία στην Βόνιτσα σε μεγάλη πλατεία και όχι σε στενούς δρόμους για να φαίνεται πολύς ο κόσμος, για να κερδίσει τις εντυπώσεις, και όπως επεσήμανε τα καταφέραμε.

Στην συνέχεια ο κ. Σώζος αφού ανέφερε ότι σήμερα συμβολικά από τον φάρο της Βόνιτσας στέλνουμε το ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ  επεσήμανε και σχολίασε λάθη και παραλείψεις της νυν δημοτικής αρχής, παρουσίασε ένα ρεαλιστικό και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα έργων και υπηρεσιών που θα γίνουν αμέσως μόλις εκλεγεί και θα βάλουν τον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας σε τροχιά ανάπτυξης.

Στο πρόγραμμα της παράταξης υπάρχει σχέδιο για την επόμενη μέρα όπως ανέφερε

  • Για την εσωτερική οργάνωση του δήμου
  • Για την δημιουργία μικρών και μεγάλων έργων
  • Για την καθημερινότητα των πολιτών
  • Για τα άτομα που χρήζουν βοήθεια από την πολιτεία και τις γυναίκες
  • Για τα κατοικίδια και τα αδέσποτα ζώα

Επίσης ανέφερε ότι στόχος του δεν είναι να διχάσει την κοινωνία σε πολίτες και ομάδες δυο κατηγοριών γιατί μετά την Κυριακή των εκλογών δεν περισσεύει κανείς και όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για το καλό του δήμου.

Κλείνοντας την ομιλία του έθεσε τον εαυτό του παρόν για να δουλέψει για το καλό όλου του δήμου, γιατί έτσι έχει μάθει στην ζωή του να κερδίζει, δουλεύοντας δηλαδή και εγγυήθηκε πως όλη η ομάδα του, με δημοκρατία, καθαρότητα, θέληση, όραμα και προοπτική θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και να αποκτήσουμε πλέον όλοι μαζί ένα δήμο που όλοι θέλουμε.