Ακαρνανικά Νέα

Σπασμένα πλευρά και απώλεια ακοής στις πιο σημαντικές επιπτώσεις.

Το σόου πρέπει να συνεχιστεί όπως και αν έχει, όπως λέει και το θρυλικό τραγούδι των Queen (The Show Must Go On), με κάποιους από τους αστέρες του Χόλιγουντ να το αποδεικνύουν και εμπράκτως και μάλιστα και με το παραπάνω. Παρακάτω, λοιπόν, ακολουθούν πέντε ηθοποιοί οι οποίοι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων δημοφιλών και επιτυχημένων ταινιών τραυματίστηκαν, συνεχίζοντας, ωστόσο, κανονικά τα γυρίσματα.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζάνγκο

Σε μία από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έκοψε κατά λάθος το χέρι του όταν το χτύπησε στο γυαλί κατά τη διάρκεια ενός θερμού μονόλογου. Αντί να αναζητήσει άμεση ιατρική φροντίδα, ο Ντι Κάπριο παρέμεινε στο σετ και χρησιμοποίησε τον πραγματικό τραυματισμό για να βελτιώσει τη σκηνή, λερώνοντας με το αίμα του το πρόσωπο της ανυποψίαστης Κέρι Ουάσινγκτον.

Λίντα Χάμιλτον – Ο Εξολοθρευτής

Οι πυροβολισμοί των όπλων είναι πολύ δυνατοί, κάτι που η Λίντα Χάμιλτον επιβεβαίωσε με τον πιο σκληρό τρόπο. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Εξολοθρευτή το 1991 η Χάμιλτον παραμέλησε να φορέσει τις ωτοασπίδες της και σε μια σκηνή που εκτυλίσσεται σε ασανσέρ με τον Σβαρτσενέγκερ να πυροβολεί με το όπλο του, ο πολύ δυνατός κρότος προκάλεσε στην ηθοποιό μόνιμη απώλεια ακοής.

Μπρους Γουίλις – Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει

Ένας τραυματισμός παρόμοιος με εκείνον της Χάμιλτον. Ο Μπρους Γουίλις στα γυρίσματα της κλασικής, πια, ταινίας δράσης, «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» όντας πολύ κοντά σε ένα πυροβόλο όπλο υπέστη μερική απώλεια ακοής κατά τα 2/3 στο αριστερό αυτί του.

Μπραντ Πιτ – Τροία

Ο Μπραντ Πιτ στην ταινία Τροία ενσάρκωνε τον Αχιλλέα. Η τραγική ειρωνεία που συνδέει αυτά τα δύο πρόσωπα; Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων τραυμάτισε τη φτέρνα του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός παραγωγής για δύο μήνες.

Νικόλ Κίντμαν – Μουλέν Ρουζ

Κατά την διάρκεια μιας πρόβας για το χορευτικό της Κίντμαν, η ηθοποιός έσπασε ένα πλευρό της, ενώ λίγο αργότερα προκάλεσε ακόμη ένα κάταγμα σε αυτό, στην προσπάθειά της να φορέσει έναν κορσέ χωρίς το πρώτο τραύμα της να έχει ακόμη επουλωθεί.

newsbeast.gr