Ακαρνανικά Νέα

Είναι αλήθεια πως το ξεκίνημα του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ δεν ήταν το ενδεδειγμένο. Η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας στα τέσσερα πρώτα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες και με ένα γκολ στο ενεργητικό της, μόνο ικανοποιημένη δεν μπορεί να είναι από την μέχρι τώρα πορεία της.

Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές περιελάμβανε τρία ντέρμπι απέναντι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους αλλά η ήττα της τέταρτης αγωνιστικής από την Αγιά εκτός έδρας ήταν ξεκάθαρα ήττα εκτός προγράμματος.

Το Σαββάτο 30 Οκτωβρίου, η ομάδα μας θα υποδεχθεί στο νέο γήπεδο (πιθανότατα) της Βόνιτσας τον ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ και φυσικά η νίκη αποτελεί μονόδρομο αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες.

Βέβαια το ματς απέναντι στον νεοφώτιστο ΑΟ ΜΥΤΙΚΑ, μόνο εύκολο δεν θα είναι με τους φιλοξενούμενους να έχουν πετύχει τρεις νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και με 9 βαθμούς να φιγουράρουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ εκτός από την ανάγκη της νίκης που έχει και που φυσιολογικά αγχώνει και τους παίκτες του, θα έχει αντιμετωπίσει και τον ενθουσιασμό των φιλοξενυμένων, οι οποίοι στην ουσία δεν έχουν να χάσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι παρά μόνο να κερδίσουν πολλά…

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ, καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών το γήπεδο και α σταθεί δίπλα στην ομάδα. Μάλιστα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούν στις εξέδρες του νέου γηπέδου της πόλης μας και να το θαυμάσουν και από κοντά, ελπίζοντας στο τέλος της αναμέτρησης να φύγουν και χαρούμενοι από το γήπεδο.

Την ίδια ώρα με τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ, αγωνίζεται και ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ο οποίος θα υποδεχθεί τον ΑΕΤΟ ΑΓΙΑΣ ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.