Ακαρνανικά Νέα

Παραδόθηκαν σήμερα σε φορείς της Λευκάδας 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 18 εκτυπωτές και 3 πολυμηχανήματα που εξασφάλισε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς μέσω της Βουλής. Ο Βουλευτής είχε διαβιβάσει αιτήσεις φορέων που ζητούσαν εξοπλισμό, με γραπτή επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Γεώργιο Μυλωνάκη.

Σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου κ. Κωνσταντίνο Τασούλα και με τη βοήθεια των υπηρεσιών του Βουλής, ικανοποιήθηκε το σύνολο των αιτημάτων και ο εξοπλισμός παραδόθηκε στους εξής φορείς:

1ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 12ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΥΔΡΙΟΥ
2ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΛΥΧΟΥ      13ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ
3ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ14ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
4ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΜΟΥ15ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 
5ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ16ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΥΑΣ
6ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΖΑΡΑΤΩΝ17ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΟΙ ΣΚΑΡΟΙ”
7ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΩΝ18ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 
8ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΒΡΟΥ19ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
9ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ202ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 
10ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΩΤΩΝ 21ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ
11ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΑΣ  

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Είμαι ευτυχής διότι για μια ακόμη φορά η Βουλή στέκεται αρωγός στις ανάγκες της Λευκάδας. Μετά τη χορηγία 5.000 ευρώ στην Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών, σήμερα παραδόθηκε σε 21 φορείς του νομού μας ηλεκτρονικός εξοπλισμός, δωρεά του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της Βουλής, κύριο Κωνσταντίνο Τασούλα, για το συνεχές ενδιαφέρον του για τη Λευκάδα, και τον Γενικό Γραμματέα, κύριο Γεώργιο Μυλωνάκη, για την άμεση ανταπόκρισή του στο σύνολο των αιτημάτων που τους διαβίβασα, όπως είχαν διατυπωθεί από τους φορείς.

Με τη βοήθεια της Βουλής, ευελπιστώ ότι οι τοπικές κοινότητες, οι Σύλλογοι, το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το Κέντρο Υγείας Βασιλικής, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε χρήσιμες ψηφιακές υπηρεσίες που θα διευκολύνουν οργανωτικά και λειτουργικά το έργο τους.»