Ακαρνανικά Νέα

Η 22χρονη, η οποία πάσχει από μέτρια νοητική υστέρηση, κατήγγειλε πως οι ανήλικοι την βίασαν και βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους.

Στον ανακριτή για να απολογηθούν για τις αποτρόπαιες πράξεις που τους αποδίδονται οδηγούνται σήμερα (10:00), οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό μιας 22χρονης στον Τύρναβο. Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες για βιασμό και ισχυρίζονται ότι προχώρησαν σε συνουσία με τη συναίνεση της 22χρονης, η οποία σύμφωνα με τις Αρχές πάσχει από μέτρια νοητική υστέρηση.

Στην υπόθεση εμπλέκονται έξι άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα τέσσερα.  Οι τρεις κατηγορούνται για βιασμό και ο τέταρτος που φέρεται να είναι 14 ετών, για συνέργεια.

Η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Τύρναβο, σε μια οικοδομή, πολύ κοντά στον χώρο που διεξάγεται το παζάρι.  Όλα ξεκίνησαν όταν η 22χρονη έφευγε για να επιστρέψει στη Λάρισα, και οι νεαροί την άρπαξαν. Ήταν η ώρα που το παζάρι έκλεινε και δεν υπήρχε κάποιος κοντά για να ακούσει τις φωνές της.

Κατέγραφε το βιασμό

Σύμφωνα με την καταγγελία, αρχικά δύο από τους νεαρούς άρχισαν να τη βιάζουν και στη συνέχεια φώναξαν άλλους δύο φίλους τους, που και εκείνη με τη σειρά τους άρχισαν να βιάζουν την 22χρονη, με τον 14χρονο,  να γράφει στο κινητό του τον ομαδικό βιασμό.

Μετά την απίστευτη περιγραφή της κοπέλας στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές και τελικά στη σύλληψη τεσσάρων αγοριών, ανάμεσά τους είναι και ο 14χρονος.

Δύο ακόμη νεαροί, βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών και αναζητούνται. Και εκείνοι, φέρονται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό της 22χρονης, με τη νεαρή γυναίκα, να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη φρίκη που έζησε.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται και οι γονείς των αγοριών που έχουν συλληφθεί, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Τα νεαρά αγόρια οδηγήθηκαν το πρωί στον Εισαγγελέα Λάρισας.

Οι ανήλικοι κατηγορούνται για κατάχρηση  ανίκανου ατόμου σε ασελγείς πράξεις ενώ στον 14χρονο που βιντεοσκοπούσε, συνέργεια στην κατάχρηση και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

in.gr