Ακαρνανικά Νέα

Copy – paste το μήνυμα του δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας για την εθνική επέτειο.

Ημέρα εθνικής επετείου η προχθεσινή 28η Οκτωβρίου και ως είθισται οι αιρετοί έδωσαν στη δημοσιότητα ανακοινώσεις γα το μήνυμα της ημέρας.

Δεν απεφεύχθησαν τα γνωστά κλισέ και οι συγκρίσεις βέβαια με την τρέχουσα επικαιρότητα, που σχετίζεται με την Τουρκική προκλητικότητα.

Ακόμη, δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις εκείνων των πολιτικών ή των συνεργατών τους, που μάλλον… βαρέθηκαν να συντάξουν κείμενο και προτίμησαν να αντιγράψουν παλιότερες δηλώσεις άλλων πολιτικών.

Η στήλη, εντόπισε μια τέτοια περίπτωση στα μέρη μας και συγκεκριμένα στο μήνυμα του δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη. Ο δήμαρχος ή κάποιος συνεργάτης του, «ξεπατίκωσε» τη δήλωση που έκανε στις 28 Οκτωβρίου του 2020 ο Σταμάτης Κάρμαντζης, δήμαρχος Χίου και την σέρβιρε ως δικιά του, δυο χρόνια μετά!

Το διαδίκτυο όμως, με λίγο ψάξιμο, μπορεί να καταστεί αδυσώπητο… Αυτό βέβαια, αφορά και άλλους πολιτικούς ή δημοσιολογούντες που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τακτική του copy paste. Ο Γ. Αποστολάκης δεν είναι ο μοναδικός, απλά έτυχε να εντοπιστεί από κάποιους παρατηρητικούς…

Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ. Κάρμαντζη το 2020 και του κ. Αποστολάκη, φέτος:

Agriniopress.gr