Ακαρνανικά Νέα

Με το ποσό των 400.000€ χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας για την αποκατάσταση ζημιών εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων στο αγροτικό και εσωτερικό δίκτυο του αλλά και για το νεκροταφείο Κατούνας που υπέστη καθίζηση.

Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει: «Ως Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας, ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στέλιο και τους συνεργάτες του, καθώς και τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και συμπατριώτη μας κ. Καραγκούνη Κώστα, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Δήμο μας. Αποτέλεσμα των δικών τους ενεργειών ήταν η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη έγκριση της πίστωσης που είχαμε αιτηθεί προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημίες και ο αγροτικός κόσμος να διενεργεί απρόσκοπτα τις ασχολίες του.

Η χρηματοδότηση τέτοιων έργων με συνολικό ποσό των 400.000€ είναι μία ακόμη προσπάθεια που δικαιώνεται μετά από πολύ κόπο και συνεχή δουλειά, που γίνεται καθημερινά και αθόρυβα από το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τους συμβούλους, τους συνεργάτες, την τεχνική υπηρεσία και όλους τους υπαλλήλους του δήμου.

Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε το καλύτερο για τον τόπο μας παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε λόγω της πανδημίας COVID.

Αυτή τη δέσμευση αναλάβαμε ενώπιον των πολιτών στις εκλογές και σκοπεύουμε να την τηρήσουμε απόλυτα».