Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ακαρνανικά Νέα

18 Οκτωβρίου 2026 12:13
18 Οκτωβρίου 2026 12:13

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

«Το επόμενο δεκαήμερο, πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση, με τους συναρμόδιους Υπουργούς, να ανακοινώσουμε και να δρομολογήσουμε ένα πλήρες πρόσθετο πρόγραμμα στήριξης, αξιοποιώντας τόσο εθνικούς όσο και ευρωπαϊκούς πόρους» τόνισε ο πρωθυπουργός

Στο θέμα της ακρίβειας και στα μέτρα που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διάρκεια του υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, υπογράμμισε ότι στο εσωτερικό μέτωπο, «να επαναλάβω τη δέσμευσή μας ότι η στήριξη επιχειρήσεων, νοικοκυριών και αγροτών θα συνεχιστεί όσο διαρκεί η ενεργειακή αναστάτωση. Το επόμενο δεκαήμερο, μάλιστα, πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση, με τους συναρμόδιους Υπουργούς, να ανακοινώσουμε και να δρομολογήσουμε ένα πλήρες πρόσθετο πρόγραμμα στήριξης, αξιοποιώντας τόσο εθνικούς όσο και ευρωπαϊκούς πόρους».

in.gr