
Να αφήσει πίσω της την μέτρια εμφάνιση στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL θέλει η Δόξα Λευκάδας, που έχει νέα εκτός έδρας αποστολή για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά την Ρόδο θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη όπου το μεσημέρι του Σαββάτου (10/10 – 16:00) θα φιλοξενηθεί στο Paok Sports Arena από τον Δικέφαλο του Βορρά.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ από την περσινή σεζόν και θα μεταδοθεί από το ΣΠΟΡ FM TV 3.
https://www.sportfmtv.gr/el/media-video/paok-bc-doxa-lefkadas
O head coach της Δόξας κ. Θοδωρής Τερζής μίλησε στο Γραφείο Τύπου της λευκαδίτικης ομάδας και ανέφερε τα εξής: «Παίζουμε το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ, μία σπουδαία ομάδα που παίζει και εκτελεί πολύ καλά. Έχουν ένα εξαιρετικό ρόστερ και έναν εξαιρετικό προπονητή, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ιδιαίτερα μετά το τελευταίο ματς στην Ρόδο που δεν ήμασταν καλοί, είναι η κατάλληλη ευκαιρία ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί σε μία τόσο ποιοτική και καλή ομάδα».
































