Ακαρνανικά Νέα

Με καθυστέρηση σχεδόν δύο μηνών θα ξεκινήσει το Σαββάτο 5 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ καθώς και το Κύπελλο (θα οριστεί ημερομηνία και για αυτό).

Η καθυστέρηση της έναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων οφείλονταν όπως είναι γνωστό στην κόντρα της ΕΠΟ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη για το θέμα της εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στα μητρώα. Τελικά δόθηκε παράταση από το υπουργείο στην όλη διαδικασία και τελικά τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν κανονικά.

Φυσικά το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, σε ότι αφορά την Α’ Κατηγορία θα είναι… κουτσουρεμένο καθώς μόλις 10 ομάδες θα δώσουν το παρών σε αυτό. Ανάμεσα σε αυτές ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ και ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ από τον Δήμο μας, καθώς ο ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ δεν δήλωσε συμμετοχή.

Η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας έχει θέσει υψηλούς στόχους για την φετινή χρονιά και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να διεκδικήσει την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. 

Το καλοκαίρι έγιναν λίγες και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας η οποία σε μεγάλο βαθμό διατήρησε τον περσινό της κορμό με τις προσθήκες που αναφέραμε και πιο πάνω. Στο τεχνικό επιτελείο παρέμειναν οι Κονιδάρης και Χαντζάρας ενώ και στην διοίκηση είχαμε την είσοδο νέων ανθρώπων που σε συνδυασμό με τους …παλιούς ευελπιστούν να οδηγήσουν τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ σε επιτυχίες.

Τέλος μέσα στον μήνα αναμένεται να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας όπου και φέτος θα αγωνιστεί, αν και ανέβηκε αγωνιστικά στην Α’ Κατηγορία πέρυσι, ο ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ ο οποίος προτίμησε την Β’ από την Α’ κατηγορία.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του Δήμου μας.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο τεύχος ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ»