
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική παράδοση και τον ποντιακό πολιτισμό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 20:00, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου Βόνιτσας, με το Αντάμωμα Χορευτικών Συλλόγων.
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Ποντιακός πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Νικολάου υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς από χορευτικούς συλλόγους της περιοχής και όχι μόνο, σε μια εκδήλωση που αναδεικνύει τη λαϊκή μας παράδοση και φέρνει κοντά χορευτές και κοινό.
Μετά το πέρας των χορευτικών παρουσιάσεων θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι με τον λυράρη Γιάννη Ζυγά, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να διασκεδάσουν με αυθεντική ποντιακή μουσική και χορούς.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται σουβλάκια και μπύρες, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να δώσουν το «παρών» σε μια όμορφη καλοκαιρινή γιορτή πολιτισμού και παράδοσης.

































