Ακαρνανικά Νέα

Η Κατερίνα (Kalena) Κτίστη με καταγωγή από το Μοναστηράκι Βόνιτσας,μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή της στο The Voice of Greece, μας χαρίζει το πρώτο της τραγούδι, με στίχους και μουσική από την ίδια. Κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες από την 1η Οκτωβρίου.

Φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό του The Voice of Greece, η Kalena, εντυπωσίασε το κοινό με την μαγική της φωνή. Έκανε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να δώσουν μάχη για να την έχουν στην ομάδα τους. Τώρα επιστρέφει με το πρώτο της single.

Το «Κράτα Με», όπως λέει, «είναι ένα κομμάτι αφιερωμένο σε όλους τους έρωτες του καλοκαιριού. Κάθε τέλος Αυγούστου, συζητάω με τις φίλες μου για το πως περάσαμε στις διακοπές μας. Για ‘εκείνους που γνωρίσαμε. Για το ότι έπρεπε να γυρίσουν στην πόλη τους και εμείς πίσω στην Αθήνα. Μακάρι να είχαμε ακόμα μια μέρα διακοπών έτσι ώστε να συνεχιστούν οι ιστορίες μας».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στίχους και μουσική έχει γράψει η ίδια. Το κομμάτι έχει επιμεληθεί ο Νίκος Αγγλούπας και οι κιθάρες είναι από τον Ιωσήφ Μοσχόπουλο.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video που ενσαρκώνει την έννοια summer nostalgia.
Το Τραγούδι της Kalena μπορείτε να το βρείτε:
Youtube: https://www.youtube.com/kalenamusic
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/1HFAoOs44I8juK7QECNG1m?si=lUzz0rjOTAWVfFxivlvc7w
Η συμμετοχή της στο The Voice Of Greece
Κατερίνα (Καλένα) Κτίστη – Shallow | 7o Blind Audition | The Voice of Greece

Να σημειώσουμε πως  η Κατερίνα σπουδάζει τοπογράφος. Επίσης έχει λάβει μέρος σε μιούζικαλ και live. Ως καλλιτεχνικό όνομα χρησιμοποιεί το «Καλένα».

vulpinews.gr