Skip to main content

Ακαρνανικά Νέα

18 Ιουλίου 2026 00:20
18 Ιουλίου 2026 00:20

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

Συνεχίζουν οι αθλητές του ΝΑΟΒ, υπο την καθοδήγηση του Λέο Κλάρκ Λενς, να φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς οι 4 από τους 6 αθλητές που συμμετείχαν προκρίθηκαν στον τελικό της Πανελλήνιας Πρόκρισης Εθνικής Ομάδας που θα γίνει στις 15-19 Απριλίου και παράλληλα θα συμμετέχουν και στο camp Προεθνικής την επόμενη εβδομάδα (19-22/3).

Οι αθλητές Ν. Παππάς (3ος στην γενική κατάταξη), Ιοκάστη Παππά και Δημήτρης Φιώρος βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες αθλητές που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα και την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μαζί τους και ο Στάθης Τζεφριός, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση με 5 από τις 9 κούρσες μέσα στην 10άδα, εκ των οποίων μία 1η και μία 2η θέση και κατετάγει 12ος στην γενική κατάταξη, μία από τις καλύτερες θέσεις που έχει πάρει αθλητής του Ομίλου μας σε αντίστοιχους αγώνες.

Στον αγώνα συμμετείχαν και οι Ιωάννα – Αμαρυλλίς Ζαρκαδούλα και ο Αντώνης Μπουρδάρας οι οποίοι αν και το πάλεψαν και είχαν καλές στιγμές δεν κατάφεραν να προκριθούν … αυτή την φορά!

Καλή δύναμη στα παιδιά μας και υγεία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!