Ακαρνανικά Νέα

H UEFA αναμένεται να αποφασίσει μέσα στις επόμενες 72 ώρες αν θ’ αλλάξει την έδρα του τελικού Champions League (29/5). Σύμφωνα με την Telegraph σκέφτεται σοβαρά τη μετακόμιση από την Κωνσταντινούπολη στο «Γουέμπλεϊ», ειδικά μετά την παρέμβαση του Μπόρις Τζόνσον. 

Η λύση στο «χάος» που προκλήθηκε σχετικά με την έδρα διεξαγωγής του τελικού Champions League από τη μετακίνηση της Τουρκίας στις χώρες της «κόκκινης ζώνης» για το Ηνωμένο Βασίλειο, αναμένεται να δοθεί στις επόμενες 72 ώρες. Μέχρι την Τρίτη η UEFA θα αποφασίσει αν θα πάρει τον τελικό από το «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης και θα τον μεταφέρει επί αγγλικού εδάφους. 

Σύμφωνα με την Telegraph η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σκέφτεται σοβαρά η σπουδαία αναμέτρηση της 29ης Μαΐου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι να διεξαχθεί στην Αγγλία. Ειδικά μετά το χθεσινοβραδινό κάλεσμα του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, με τις δηλώσεις του στη Sun.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η πιθανότητα να διεξαχθεί ο τελικός στο «Γουέμπλεϊ» είναι 50-50! Οι δύο ομάδες, καθώς και η αγγλική ομοσπονδία (FA) θεωρούν αυτή τη λύση, ως τη μόνη βιώσιμη. Κι αυτό γιατί η τοποθέτηση της Τουρκίας στην «κόκκινη ζώνη» σημαίνει πρακτικά ότι οι Άγγλοι φίλαθλοι των δύο ομάδων δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν. 

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι λύσεις της Λισαβόνας (όπως αποκάλυψε το ESPN) και της Βουδαπέστης απορρίφθηκαν. 

Gazzetta.gr