Skip to main content

Ακαρνανικά Νέα

18 Ιουλίου 2026 10:08
18 Ιουλίου 2026 10:08

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

Για να μην μένετε στο...

σκοτάδι

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2025, τιμώντας τις σπουδαίες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού στη διεθνή σκηνή.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής που είναι υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το συγκεκριμένο γεγονός και καλύφθηκε ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2 Sport.

Στην ειδική τελετή βραβεύθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα την περασμένη χρονιά, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας και χαρίζοντας στιγμές υπερηφάνειας σε όλους τους Έλληνες.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο δικός μας Νικόλαος Παππάς που αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Βαλκανιονίκης στην Ιστιοπλοΐα την χρονιά που μας πέρασε. 

Επίσης τιμήθηκαν και οι χορηγοί της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Αντζελες.

Η εκδήλωση αποτέλεσε έναν ελάχιστο φόρο τιμής στην αφοσίωση, την προσπάθεια και το ήθος των πρωταγωνιστών του ελληνικού αθλητισμού, οι οποίοι με συνέπεια και σκληρή δουλειά ανεβάζουν την Ελλάδα στο υψηλότερο βάθρο των διεθνών διοργανώσεων.