Υλικά:
2 φιλέτα χοιρινά (ψαρονέφρι ή κιλότο)
2 κ.γ. βούτυρο
2 κ.σ. λάδι
1 κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 μέτριο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 σφηνάκι κονιάκ
1 κ.σ. μουστάρδα απαλή
1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
200γρ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι και το βούτυρο, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα τηγανίζουμε μέχρι να μαραθούν.
Κόβουμε τα φιλετάκια σε ροδέλες τα αλατοπιπερώνουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.
Τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά.
Μόλις ροδίσουν ρίχνουμε το κονιάκ, το αφήνουμε μέχρι να φύγει το αλκοόλ και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
Κατόπιν προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα να πάρει μια βράση και σβήνουμε.
Σερβίρουμε με τορτελίνια.
Καλή απόλαυση!!!