
Υλικά:
400 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια (ή κονσέρβα)
½ πορτοκαλί, ½ κόκκινη και ½ κίτρινη πιπεριά, κομμένες σε κυβάκια
150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο (ή κονσέρβα)
½ αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
¼ κ.γ. σκόνη σκόρδου
αλάτι
1 κ.σ. ξίδι
1 κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. ελαιόλαδο Βόνιτσας ΦΡΑΓΚΟΣ
½ κ.γ. κόλιανδρο
½ κ.γ. πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση:
●Τοποθετούμε σε ένα μπολ τα κόκκινα φασόλια, το καλαμπόκι, το κομμένο αγγούρι, την ντομάτα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
●Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις ρίχνουμε στο μπολ της σαλάτας.
●Χτυπάμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη σκόνη σκόρδου, το ξίδι, το αλάτι τον κόλιανδρο και το πιπέρι καγιέν μέχρι να γίνει ένα λείο και απαλό ντρέσινγκ.
●Στη συνέχεια προσθέτουμε το ντρέσινγκ στο μπολ της σαλάτας και ανακατεύουμε καλά.
●Τυλίγουμε το μπολ με μία ζελατίνα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες για να δέσουν οι γεύσεις και τα αρώματα.
●Μετά από τις 2 ώρες το βγάζουμε από το ψυγείο και καλή μας όρεξη!
Καλή απόλαυση!!






















